Werkwijze

Puur en op basis van wederzijds vertrouwen gaat Amorique op zoek wat bij jou, jouw kind of de partner een verandering teweeg brengt wat de negatieve bagage uit het rugzak(je) haalt en deze vult met groei en inzichten waardoor je prettiger en evenwichtiger door het leven gaat. Verandering kan alleen plaatsvinden wanneer er een wil is. Werken aan jezelf kost tijd, wanneer jij de wil en geduld hebt, heb ik het ook.

Samen staan we sterk!

Nadat je met mij contact hebt gezocht, nodig ik je uit voor een (gratis) kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken en voelen we van beide kanten aan of onze samenwerking een kans van slagen heeft. Kort de situatie bespreken, ik zal laten weten wat je van mij mag verwachten en wat niet. Besluit je om met mij verder te gaan, dan starten we met het intakegesprek. Hierin bespreken we de situatie en alle belangrijke zaken waar je tegenaan loopt. Mocht ik de indruk krijgen dat ik niet de juiste persoon voor jou ben, dan zal ik dit dan ook z.s.m. aangeven.

De sessies kunnen bij mij thuis of bij jou plaatsvinden en duren ca.1 uur. Na ieder gesprek bespreken we: waar staan we nu en bewandelen we nog steeds de juiste weg, voelt het goed?  Wanneer jij aangeeft dat je er klaar voor bent om zonder begeleiding door te gaan, komen we in de afrondende fase. Je krijgt van mij een verslag van het traject die is doorlopen met “onze” bevindingen.

Ik doe niet aan “pakketten”. Per keer spreken we af en maken we indien gewenst een vervolg afspraak. Het is zonde om grote bedragen vooruit te betalen, al helemaal wanneer het niet (meer) nodig is. Betaling geschiedt direct na de sessie middels pin of overboeking direct zichtbaar op rekening.

 

Extra informatie met betrekking tot de jongeren.

Het intakegesprek vindt bij voorkeur en indien mogelijk plaats met beide ouders. Na ieder gesprek zal ik contact met jullie hebben. In dit gesprek vertel ik wat er is besproken en is er ruimte voor jullie om vragen te stellen. Zodra het voor jullie duidelijk is zonder begeleiding verder te kunnen, komen we in de afrondende fase. Dit zal met z’n allen plaatsvinden, u ontvangt enkele dagen later een verslag van het traject.